2012-10-27

fleas

rakas syntymäkuukauteni lokakuu on tänä vuonna pistänyt parastaan. se on koostunut niinkin mukavista asioista kuin kouluhikipinkostressistä ja kodittomuusuhkastressistä sekä erityisesti siitä tunteesta, kun yrittäessäsi epätoivoisesti nukahtaa aivosi käyvät läpi tekemättömiä asioita mielesi sisäisessä tekemättömät asiat -muistilistassa, ja lisäävät näiden asioiden alle yksityiskohtia, toteutustapoja, aikajärjestyksiä ja jättimäisiä kysymysmerkkejä täysin omasta tahdostasi riippumatta, ja kun vihdoin olet nukahtanut, heräät vähintään kaksi tuntia ennen herätyskellosi soittoa julkisivuremontin korvia hivelevään konserttoon. tässähän alkaa hiljalleen sympatisoida The Walking Deadin zombeja. :D
Photobucket
ensi viikolla on tiedossa muutto uuteen osoitteeseen, jonka motivoimana pakkasinkin nyt puolet omaisuudestani yhteentoista uskolliseen IKEAn kassiini, ja huomenna minut löytää Valtterista pöydän nro 950 takaa (pöytäkartta).
Photobucket
Photobucket

long story short:
it's been one hell of a month for me, i'm moving next week, and tomorrow i'm absolutely determined to sell half of what i own, the clothes i have on me, my mom and a few other things at Valtteri flea market.

3 kommenttia:

  1. oot niiin hyvä kirjottamaan :D ilman mitään kikkojakaan toi teksti kuulostaa tosi kivalta :) ja sun jalat!!!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi ->
    hhaa, kiitti! oikein mukava kuulla että meikän ulosanti kelpaa :D

    VastaaPoista
  3. Tuo ykköskuvan huivi, mistä se on?:)

    VastaaPoista