2012-09-08

vipera

Photobucket
välillä mietin, mitä ihmettä olen ajatellut tai pikemminkin jättänyt ajattelematta jonkun tietyn kuvan ottohetkellä. kuten tässä yllä näkyvässä luonnollisen poseerauksen malliesimerkissä. toki voisin käyttää tekosyynä sitä, että taidot ovat päässeet yli vuoden blogiposetauon aikana ruostumaan, mutta ihan samalta ne aiemmatkin kuvat ovat näyttäneet. :D todellinen syy taitaakin piillä siinä, että mulla on aina ollut lievä kamerapelko (kamerapelon looginen jatkehan on pistää pystyyn oma blogi, eikun...)
Photobucket
neulemekko/knit dress: H&M DIY
vyö/belt: MANGO
sukkikset/tights: Lindex
buutsit/boots: Topshop
korut/jewelry: various
kärmesmekkoni oli ostettaessa maxipituinen, mutta koska näytän vartalonmyötäisissä maximekoissa ryhävalaan lähisukulaiselta, suhautin helman parilla ompeleella tuttuun ja turvalliseen minipituuteen.
Photobucket
otsatukkani on ollut pahasti ylikasvanut jo viimeiset kaksi kuukautta, mutta sen sijaan, että olisin yksinkertaisesti ottanut sakset kouraan ja leikellyt otsiksen parissa minuutissa sopivaksi, olen letittänyt sen pois naaman edestä joka aamu ja yrittänyt unohtaa koko ongelman. ei tulosta tähän mennessä.
Photobucket
nahkarotsi/leather jacket: AllSaints
laukku/bag: ZARA
tässä yllä komeilee eräs harvoista päätökseen saamistani ikuisuusprojekteista - hankin nimittäin viime syksynä elämäni ensimmäisen nahkatakin. hupullisen nahkarotsin löytäminen pääsi ehdottomasti Suurimmat saavutukset TOP 10 -listalleni. tuon hervottoman kokoisen ZARAn kangasbägin ostin alunperin kesää ja biitsiä ajatellen, mutta se nähtävästi soveltuu erinomaisesti myös hiukan masentavampaan touhuun, toisin sanoen koulukäyttöön.
Photobucket
lyömätön parivaljakko cityviidakossa viilettäessä: snake dress & snake eyes. ja taustalla lattialla tottakai todellinen sisustusstatementtien helmi, Eerikin Pippurin muovikassi.

long story short:
looking at the first picture, i'd like to think that my posing skills have just deteriorated during the blog break, but i guess there's no escaping the fact that i've always suffered of a small amount of cameraphobia. (how i got to the point of writing a blog with photos of myself is unclear even to me. :D) anyways, here's my outfit for school last thursday. i love autumn and i especially love the fact that i can plod around in knitwear and jackets again!

2 kommenttia:

  1. Käärmekuosi on parhautta. Sopivaa muutosta lookkiin toi otsisletti. Riittäiskö pituus ranskikseen joka valuisi vähän otsalle?

    VastaaPoista
  2. Miia ->
    pituus saattaisikin riittää mutta en tiedä kärsivällisyydestä :D tälläkin hetkellä toi otsisletti on vaan sellanen hätänen "hermot-menee-en-jaksa-miettiä-asiaa" -ratkaisu, haha! mutta sopishan sitä varmaan kokeilla!

    VastaaPoista