2012-09-01

high maintenance

Photobucket
saanen esitellä: uusi leikkuulautani läppärialustani. tai mitäpä sitä turhia käyttötarkoituksia rajoittamaan, tätähän voi esimerkiksi zombie apocalypsen tultua kekseliäästi ja tilaihmeisesti käyttää läppärin käyttöiän pidentämiseen, vihannesten pilkkomiseen, ja miksei myös pyykinpesuun. siistiä. siinä tulikin jo kolme timantin kovaa syytä, miksi tämä monitoimikone ansaitsee oman postauksen.

neljäs syy olkoon se, etten ole koskaan aiemmin omistanut läppäriä, enkä myöskään ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että sellainen tarvitsisi jonkin sortin lisäosia. vanhan pöytäkoneeni köhittyä viimeiset elonpihahdukset sisuksistaan kuin Kontulan pubiruusu syöpäsauhut keuhkoistaan olin niin tätä, sitä ja tota myöten täynnä tietokoneita, joita saa liikutettua paikasta X paikkaan Y vain nostokurjella ja jumbojetillä, että läppäri tuntui kerrassaan erinomaisen houkuttelevalta vaihtoehdolta. tuoreen parin onnea kesti tasan vuoden ajan, ja lienee sanomattakin selvää, että saman tien, kun kannettavani takuu meni umpeen, se katsoi parhaaksi lakata toimimasta. :D nyt olenkin lähes pakkomielteinen koneeni hyvinvoinnista - Juulia-mami hoivaa, hoitaa, puunaa ja ostelee juurikin näitä kyseessäolevia hököttimiä pitääkseen huolen siitä, ettei vaaville enää ikinä tulisi paha mieli.
Photobucket
alusta saa virtansa läppärin USB -slotista. tässä "ritilän" takaa vilkkuu kaksi tuuletinta, jotka pakkausselosteen lupausten mukaan oikeastikin ovat aika hiljaiset käytössä: koneen ollessa päällä tuulettimien ääneen ei kiinnitä huomiota oikeastaan ollenkaan.
Photobucket
synnynnäisen negatiivisena ja kaikin puolin nihkeänä tyyppinä en oikein jaksa innostua muovisista alustoista. Macallyn Eco Fan Pro on tehty bambusta. instant interest.
Photobucket
alustan kaltevuutta saa myös kätevästi säädeltyä.

tässä sitten näettekin BEFORE -otoksen siitä, mitä minulla oli tapana tehdä, kun koneeni kävi ylikierroksilla. :D
Photobucket
Sormusten herra toimi kieltämättä elintärkeänä ensiapuna etenkin niinä hetkinä, kun pelkäsin, että läppärini tarpeeksi lämmettyään leimahtaa sylissäni ilmiliekkeihin. bambualustani soveltuu kuitenkin tehtävään ehkä vähäsen paremmin. ja on myös leikkuulautaisen esteettisesti oikein nätti.
Photobucket
niin kertakaikkisen hienoa, että jopa kulhollinen Ben & Jerry'sin Cookie Dough -jäätelöä ilmestyi paikalle ihmettelemään!
Photobucket
long story short:
i am - as i'm sure everyone else is - getting prepared for the zombie apocalypse - my latest purchase is this laptop cooling stand that could also easily work as a chopping board and a washboard. OR NOT: the main reason i got this is that since my baby laptop started showing first signs of breaking down from overheating i have turned into a scarily overprotective laptop owner. don't worry bubba! mommy will save you.

3 kommenttia:

 1. mun läppäri itse asiassa palo kun pidin wannabe-insinööriä kirjaa sen alla :D:D sattui vaan tuuletusaukot olemaan just siinä kohin missä luulin että ne EI olis........ niinpäniin

  VastaaPoista
 2. AAA ihanaa kun olet palannut! Olen pitänyt blogilistalla tätä blogia roikkumassa sen toivossa että tulisit takaisin <3 :D

  VastaaPoista
 3. onppu ->
  hahaa, juu mä kuule strategisesti asettelin sen kirjan aina niin, että ne kaikkein tärkeimmät tuuletusaukot jäi paljaiksi, ja läppäri kuumeni siitä huolimatta. :D voi tätä nykyajan herkkää teknologiaa!!

  Anonyymi ->
  hih, takaste ollaan eikä lähdetä kulumallakaan. kiitos "roikottamisesta"! :D

  VastaaPoista