2011-02-20

tuesday voodoo


huivi/scarf: AllSaints
neule/knit top: AllSaints
vyö/belt: River Island
hame/skirt: Helmut Lang
sukkikset/tights: H&M
korkkarit/booties: o・i・s

yksi ja sama minulle kaikenmaailman keinoälyt, nanoteknologiat ja hiukkaskiihdyttimet, mutta että joku keksiikin jotain NÄIN hienoa!! nimittäin kynsilakan, joka halkeilee itsestään. intomittari tuhatta ja sataa piipittäen seurasin ensikokeilulla silmä kovana lakan kuivumista ja asteittaista halkeilua, mikä näin jälkeenpäin ajatellen on aika säälittävää. kaikesta sitä repiikään huvia.......

kyseessä on siis Isadoran Graffiti Nail Top -kynsilakka, jota levitetään kerros tavallisen lakan päälle, ja joka kuivuttuaan luo halkeilleen lopputuloksen. itse matelijoiden ystävänä kallistun kyllä graffitin sijaan enemmän dinosauruksennahkaan ja muuhun jännään. *ш*

long story short:
i love my new, self-splitting nail polish to teeny, tiny bits. who cares about artificial intelligence, nanotechnology and particle accelerators - this is why science exists.

7 kommenttia:

 1. aah, toi isadoran lakka on mahtia!

  VastaaPoista
 2. your nails are soooooooooo cool. i like this color and the pattern.

  VastaaPoista
 3. julle, mikä väri toi lakka on? onkse white art tai jokin muu?

  haluun ostaa ton mun pomolle syndelahjaks (koska unohdin viime vuonna kokonaan lol) ja yritän tilaa nettianttilasta jos saan ne lähettämään Lontooseen ... jos ei, pystyisiksä hoitaa sit ku sul on aikaa ? <3?

  toi on sairaan siisti ! oh man !
  xxx
  juuso

  VastaaPoista
 4. sulla on aivan mielettömän ihana tyyli! voisin vaikka kuolla tolle sun kynsilakkaidealle, en ollut vielä kokenut tuota graffitilakkaa omaksi jutukseni, mutta sain tästä sun väriyhdistelmästä hurjana inspiraatiota! kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kynsilakka on hieno! Mun piti kanssa ostaa toi latte sävy ihan ton sun kuvan takia:) En osannut käsitellä päässäni kaupassa että se ois tollanen, siksi olin aiemmin ostanu vaan mustan ja valkoisen.

  VastaaPoista
 6. katri.y ->
  eikös! en enää osaa lakata kynsiäni millään muulla. :D

  Connys World ->
  thanks!!

  juuso ->
  mun sävy on Latte Queen, unohdinkin sen tossa mainita. ja tottakai voin ostaa!

  Paula ->
  kiitokset vaan takasin sinne! :D mä en kyllä rehellisesti sanottuna ihan täysin ymmärrä tota 'graffiti'-nimeä, itselle ainakin tulee sanasta jotain ihan muuta mieleen kuin tän tyyppinen kuvio.

  Miia ->
  hienoo :D

  Emzi ->
  thank you!

  VastaaPoista