2011-02-16

DIY shoe styling

omistan ihanat mokkanahkaiset BCBG:n korkkarit, joissa on tasan yksi vika: ne eivät pysy jalassa. koko on oikea (38) mutta silti vähintään numeron verran väärä. netistä erityisesti kenkiä tilatessa ilmassa on aina ripaus lottoamisen tuntua - toive siitä, että huonoista alkuasetelmista huolimatta lopputulos olisi positiivinen. kengänkoot tuntuvat vaihtelevan merkeittäin, joskus jopa malleittain, ja kun ei pääse etukäteen sovittamaan, täytyy vain pistää sormet ja varpaat ristiin ja urheasti klikkailla tilaus loppuun. nettishoppailu on kenkäfriikin venäläistä rulettia.
edellä mainitsemani mokkakorkkarit ovat aiheuttaneet minulle päänvaivaa siitä asti, kun ne sain. mitä pirua sitä tekee kengillä, joita ei voi käyttää? niin toivoton tapaus en vielä sentään ole, että ostaisin popoja pelkästään kirjahyllyn reunusta koristamaan.
intiaanikesän kaipuu on vallannut minut kaiken tämän lumen keskellä ja käytin osan vapaapäivästäni kenkäongelmanratkontaan. veikkaan, että saan kuitenkin odottaa hyvän tovin ennen kuin pääsen kokeilemaan esmeraldapocahontas-fuusio DIY-näperryksiäni ulkoilmassa.

ulkopuoli..

ja sisäpuoli.

tähän projektiin käytin:
vanhat ja rikkinäiset sukkahousut (yksi lahje kumpaakin kenkää varten)
parin Gina Tricot'n sulkakorviksia
2kpl IBEROn puurannekoruja
lienee sanomattakin selvää, että toteutukseen voi käyttää muutakin kuin yllämainittuja tarvikkeita. :D mun tekisi mieli tehdä toiset, joihin yhdistäisin ohuet vaaleat sukkikset, pitsiä ja ketjua.

step.I
kiedo sukkikset haluamallasi tavalla kengän ympärille. solmutkin käyvät koristeista.
step.II
sujauta puukorut sukkisten päälle.
step.III
asettele sulkakoristeet puukorujen alapuolelle.
step.IV
kiinnitä puukorut ja sulkakoristeet toisiinsa parilla huomaamattomalla pistolla. jos koristeet tuntuvat tippuvan käytössä, ne voi myös lopuksi ommella sukkiksiin kiinni. pidä kuitenkin huoli, että ompeleet edellyttävät, että saat härpäkkeesi ehjinä pois jaloista, ja että saat ne paikoilleen myös seuraavalla kerralla, kun niitä tahdot käyttää.

long story equally as long (and most probably something compeletely different from what i wrote in Finnish above but still within the context so that makes it ok):
my suede BCBG heels have given me grey hairs ever since i got them. imagine having the most perfect pair of high heels that you just cannot wear because they tend to fall off every time you try. horror.
as i bought them online, i had no way of knowing if the size would fit me or not, and, as it turned out, i should've known to order at least one size smaller than what i normally wear. for a shoe-a-holic, buying shoes online is like playing the russian roulette.
today i finally decided to do something about this dilemma. here you can see my take on something that i call the DIY fusion between gypsy and the american natives, designed only one goal in mind: so that i can wear my heels this spring and summer. now all i need is for the 2 meters of snow everywhere to melt. oh, and for the temperature to climb from -24°C to +20°C. no biggie.

3 kommenttia:

  1. Oi vitsit kui mielettömän hienot kengät !:) Oot kyllä tositosi taitava. Alko tekeen mieli itekin väsätä jotain..:D

    VastaaPoista
  2. Piipahdin hienossa blogissasi ja ihan heti pitääkin kommentoida... Kengät on upeat! :)

    VastaaPoista