2012-08-21

U N D E R C O N S T R U C T I O N

Photobucket
howdy-doo, te vehreän planeetan asukkaat! eiköhän nyt ole ihan hyvä aika palautella henkiin tätä Ruususen unia uinunutta koodikasaa. syitä pitkäksi venähtäneelle tauolle on ollut monia, ja kun ne vielä sattuivat interlinkittymään ja seurauksena muodostamaan valtavan epätoivoon, hiustenrepimiseen ja hampaidenkiristelyyn johtaneen domino-efektin, katsoin parhaaksi suunnata raivoni muihin asioihin. dominopalasista ensimmäinen ja tuhoisin oli tietokoneen kosahtaminen (mikä kieltämättä kummasti rajoittaa toimintaa näissä sfääreissä :D) ja viimeinen palanen teki tuttavuutta kanveesin kanssa silloin, kun vihdoin uuden koneen hankittuani huomasin, että Imageshackin kautta tänne lataamani kuvat olivat alkaneet elää omaa elämäänsä ja mutatoituneet erikokoisiksi pikselihirviöiksi.

tänä kesänä on kuitenkin ilmeisesti tullut otettua sen verran lepiä, että varovaisen optimistisesti arvioin patoutunutta energiaa riittävän korjaustöihin. :D uusi leiska on jo aikalailla kohillaan ja joku ehkä jo huomasikin, ettei vanhoja päivityksiä näy mailla eikä halmeilla. ei hätiä, ne palaavat keskuuteemme sitä mukaa, kun saan kuvia fiksattua upouusien päivitysten lomassa.

ihka viimeisenä tahtoisin kiittää niitä kaikkia lukijoita, jotka ovat pitäneet meitsin listoilla siitä huolimatta, ettei päivityksiä ole kuulunut ikiaikoihin. tästä on niiiiiiiiin hyvä jatkaa!

6 kommenttia:

 1. oi jes, ihanaa että jatkat vielä bloggailua! oon itse pysytellyt lukijalistalla ihan siinä toivossa, että joskus vielä tekisit comebackin. :D blogis oli yks ensimmäisiä joita aloin seuraamaan kun aloitin omani, plus sun tyyli oli ihan mieletön inspiraationlähde.

  ihanaa että oot takas :--)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että teet paluun! Mun on ollut pakko pysyä lukijana ihan vaan jos vaikka joskus sattuisit taas jatkamaan bloggailua ja nyt se onnellinen päivä koitti. :D Sun blogi oli yks ylivoimasesti inspiroivimmista, kivaa että laitat vanhatkin päivitykset vielä näkyville. Enkä malta oottaa uusia! :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että palasit! Olen kaipaillut postauksiasi, blogisi on todella inspiroivaa luettavaa!

  VastaaPoista
 4. Oiiiiiiii, tätä päivää oon odotellut! Monta kertaa meinasin lakata seuraamasta, mut sitten selailin sun vanhoja postauksia ja sun tyylitaju on niin virheetön, että en mä pystyny. :D

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin! Odotus palkittiin :D

  VastaaPoista
 6. oi ihanaa!! tervetuloa takaste:))

  VastaaPoista